Catalogus Zomer 2020

Authenticiteit, traditie en continuïteit, waarden die bij Feys & Van Acker steeds voorop staan.

Als één van de oudste wijnhuizen van België kijken wij niet enkel naar het verleden, maar blikken wij met een pak gezonde ambitie ook vooruit.

Blij u dan ook te kunnen meedelen dat wij recentelijk de opvolging naar de volgende generatie binnen Feys & Van Acker verzekerd hebben. Sébastien Vandaele komt naast Michel Van Acker aan het roer van de zaak.

Sébastien is de neef van Michel en heeft een even onmetelijke passie voor wijnen. Het is zowel voor Michel als voor Sébastien van belang dat Feys & Van Acker een familiaal bedrijf blijft waar advies, persoonlijke aanpak, dienstverlening en klantgerichtheid de hoogste prioriteit blijven.

Voor u als gewaardeerde klant verandert weinig. U kunt rekenen op hetzelfde team met dezelfde service en kwaliteit die u van ons gewoon bent. Michel blijft de komende jaren meewerken binnen Feys & Van Acker en zal zijn kennis en expertise met Sébastien delen.

Op de vooravond van ons 200 jarig bestaan bereiden wij ons sterk voor op de toekomst, waarbij passie en ervaring gecombineerd worden met een grote brok jeugdige ambitie.

Steeds tot uw dienst,

Sébastien en Michel

Sandrine - Glenn - Hans - Brecht