Het resultaat van strenge selecties

Ons aanbod omvat ongeveer 500 verschillende wijnen. Elke referentie wordt zorgvuldig gekozen en is het resultaat van zeer strenge selecties. Daarnaast bieden wij een unieke selectie mousserende wijnen, sterke dranken en aperitieven.

Degustaties & advies

Jaarlijks organiseren wij twee zeer uitgebreide degustatieweekends in onze authentieke historische kelders te Brugge en dit in het gezelschap van vele gereputeerde wijnbouwers. Op vraag bieden wij ook gepersonaliseerde degustaties of wijnproefavonden aan voor horeca uitbaters, bedrijven, wijnclubs en particulieren.

Een geschenk of cadeaubon?

Een exclusieve champagne, een zeldzame of unieke wijn, een originele Gin of een Colheita Port van uw geboortejaar? Alles kan en wordt mooi en origineel verpakt in een houten kist of geschenkdoos. Een mooi gepresenteerde en gepersonaliseerde cadeaubon? Relatiegeschenken op maat en volgens uw budget? De mogelijkheden zijn eindeloos en worden indien u dit wenst thuis geleverd.

"Boire un bon vin est un acte d'amour"

Dominique Rizzi
Onze klanten

Ons klantenbestand is zeer gevarieerd en bestaat uit restaurants, hotels, B&B’s, horecauitbatingen, cateraars, evenementenbureau’s enz. maar ook eender welk bedrijf en wijnliefhebber kan bij ons terecht. Een huwelijksfeest, een communie- of lentefeest, een jubileum, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid, er is altijd een reden om uw gasten te verwennen. Wij adviseren u graag bij elke keuze en houden steeds rekening met uw budget.

Contact

Raamstraat 1 bis
8000 Brugge

T 050 33 21 98
F 050 34 65 14

info@wijnenfeys.be

BE 0435 364 308

Openingsuren

Maandag
op afspraak

Dinsdag tot vrijdag
10u tot 12u - 13u30 tot 18u

Zaterdag
9u tot 12u - 14u tot 17u